jueves, 9 de abril de 2015

UNA CUXA I RUMS #15/15

Un dijous més RUMS i ens veiem per aquí, avui us ensenyo la meva Cuxa (del CC de Rojo Ababol), que precisament no és la primera que cuso, sino la tercera. Si, si, la tercera... tot i que les altres encara no us les he ensenyat, les veureu ben aviat perque ja les he regalat totes dues.

Un jueves más, RUMS y nos vemos por aquí, hoy os enseño mi Cuxa (del CC de Rojo Ababol), que precisamente no es la primera que coso, sino la tercera. Si, si, la tercera... aunque las otras aún no os las he enseñado, las veréis pronto porque ya las he regalado las dos.


La tela de loneta lila és del KiloTela de Reus i tant la tela de cotó estampada com la cinta de motxila negra és del Mercat dels Encants de Barcelona.

La tela de loneta lila es de KiloTela de Reus y tanto la de algodón estampada como la cinta de mochila negra es del Mercat dels Encants de Barcelona.Us podeu passar per aquí, a Rojo Ababol, per veure totes les cuxa que s'han cosit i també anirem a xafardejar RUMS a veure que han cosit les altres perles!

Os podéis pasar por aquí a ver todas las cuxa que se han cosido y tambien nos vamos a chafardear RUMS a ver que han cosido las demas perlas!

8 comentarios: