martes, 7 de abril de 2015

BOSSETES OLAF PER UN ANIVERSARI FROZEN

Si teniu nens petits, ja sabeu que Frozen està de moda, no passa desapercebuda entre ells, al igual que els seus companys, l’Anna ni l’Olaf. Així que els pares de la Laura, ho van tenir clar en el moment d’ambientar la seva festa d’aniversari: corones, photocall, cupcakes, pastís, tot absolutament tot ambientat en Frozen.

Si tenéis niños pequeños, ya sabéis que Frozen esta de moda, no pasa desapercibida entre ellos, al igual que sus compañeros, Anna y Olaf. Así que los padres de Laura, lo tuvieron claro en el momento de ambientar su fiesta de cumpleaños: coronas, photocall, cupcakes, tarta, todo absolutamente ambientado en Frozen.


Aleshores em van demanar si els podia preparar unes bossetes per cada nen que anés a la festa, unes bossetes que fóssin de l’Olaf, per a posar llaminadures. Aleshores vaig pensar que ja que les feia de feltre, i per tant les podrien utilitzar després per al que vulguéssin, les vaig personalitzar, cada nen tenia la seva bosseta amb el nom. Què us semblen?

Entonces me pidieron si les podía preparar unas bolsitas para cada niño que iba a la fiesta, unas bolsitas que fueran de Olaf, para poner las chucherías. Entonces pensé que las haría de fieltro, y por tant las podrían utilizar después para lo que quisieran, las personalicé, cada niño tenía su bolsita con el nombre. Que os parecen?La festa va ser un èxit i tot un encert l’ambientació! Us heu fixat en la taula dolça? És obra de Dulce Laura. Gràcies per confiar en nosaltres.

La fiesta fue un éxito y un acierto la ambientación! Os habéis fijado en la mesa dulce? Es obra de Dulce Laura.Us heu fixat en la Gracias por confiar en nosotros.


4 comentarios: