jueves, 30 de abril de 2015

NI UNA, NI DUES.... TRES CALCES PER A RUMS

Des que vaig veure les calces que kiwa kawaii s'havia cosit, vaig pensar, què dic pensar, li vaig dir directament que els hi copiaria!! jijij... Tenia un retall de la tela i tenia la punta elástica... així que només calia buscar el moment de cosir-les.

Desde que vi las bragas que kiwa kawaii se había cosido, pensé, qué digo pensé... le dije directamente que se las copiaría!! jijiji.. Tenía un retal de la tela y tenía la punta elástica... así que sólo me faltaba buscar el momento de coserlas.


El moment ha arribat i m'ha agafat inspirada, me les he cosit, després he vist que encara tenía un bocí mes de la tela bloguera però l'havia de combinar i després m'ha agradat tant com han quedat amb la punta que me n'he cosit les terceres. Què m'en dieu?? La culpa que em fixi ara en les puntes sabeu qui és? Exacte... la Senyoreta Pots!!

El momento llegó y me cogió inspirada, me las he cosido, luego he visto que aún tenía un trocito mas de la tela bloguera pero la tenía que combinar y luego me ha gustado tanto como ha quedado con la punta que me he cosido las terceras. Que me decís?? La culpa de que me fije ahora con las puntillas sabéis de quien es? Exacto... la Senyoreta Pots!!El patró? De les calces retro de La Pantigana i Pandielleando, que ja me les havia cosides aquí.
Les teles, la de puntets és la tela bloguera que vam comprar a Encants que encara tenía un retall, la turquesa es del mercat de Bonavista, la de floretes un retall que em quedava d'una que vaig comprar al Kilotela a Reus i la granate es d'una camiseta reciclada.... jijij.... El Foe turquesa d'una parada de merceria d'Ecants de la planta de baix, la punta marró una compra conjunta amb unes quantes blogueres i la negra comprada també als Encants en una parada de dalt de tot, la de la Sara, del pasadís de l'entrada principal.

El patrón? De las bragas retro de La Pantigana y Pandielleando, que ya me había cosido unas aquí.
Las telas, la de topitos es la tela bloguera que compramos en Encants  que aún me quedaba un retal generoso, la turquesa del mercado de Bonavista, la de flores un retalito que me quedaba que compré en Kilotela de Reus y la granate es de una camiseta reciclada... jiji... El foe turquesa de una parada de mercería de Encants en la planta de abajo, la punta marrón una compra conjunta con unas cuantas blogueras y la negra comprada también en Encants en una parada de arriba del todo, la de Sara, del pasillo de la entrada principal.Anem a veure la resta de RUMS? Què s'ha cosit avui??

Vamos a ver el resto de RUMS? Que se ha cosido hoy??

7 comentarios:

 1. Que valentes que sou!!! Jo de moment no m'atreveixo a cosir calcetes però suposo que tot és provar-ho oi????

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. La clau és perdre-li la por i trobar el patró adequat! A la propera intentare treure el patró d'alguna que m'agradi de les que tinc comprades!

   Eliminar
 2. Cuantas más bragas veo de éstas más ganas tengo de coserme unas cuantas!!

  ResponderEliminar
 3. Anda que no son monas ni na! me super encantan... las rojas una pasada... y no me digas que te queda tela topos de las locas, jajajajaja

  muacs

  ResponderEliminar
 4. Pots, culpable de la febre punteees!!!

  ResponderEliminar
 5. Quina sort! Jo me faig ver unes amb aquest patró i no acabo d'anar còmoda. Són molt xules. En el meu Rums d'avui he feo servir la mateixa punta.

  ResponderEliminar