martes, 21 de abril de 2015

AMIC INVISIBLE ENTRE AMIGUES

Avui us ensenyo un petit sarao que vam muntar amb unes amigues costureres, un amic invisible en ple mes de març.

Hoy os enseño un pequeño sara que montamos con unas amigas costureras, un amigo invisible en pleno mes de marzo.

Em va costar bastant decidir-me en què cosiria, la meva Amiga Invisible, era l’Eva de KiwaKawaii. Tot i que tenia clar quina tela utilitzaria, una de notes músicals, ella es profe de música, així que era oportuna. Al final em vaig decidir per una ronyonera Cuxa, de Rojo Ababol, en loneta gris antracita i la butxaca en la tela musical.

Me costó bastante decidirme en el que cosería, mi Amiga Ivisible, era Eva de Kiwa Kawaii. Y aunque tenía claro que tela utilizaría, una de notas musicales, ella es profe de música, así que era oportuna. Al final me decidí por la riñonera Cuxa de RojoAbabol, en loneta gris antracita y el bolsillo en la tela musical.


A més a més, en la fira que van fer a Reus Diymania, vaig comprar una tela de motius de costura i unes cintes musicals. Les cintes els hi vaig posar perque les utilitzi ella com vulgui. I amb la tela costuril li vaig fer 4 pesos per calcar patrons, em van agradar tant que me’n vaig fer uns per mi… jijiji en una altra tela, que podeu veure aquí.

A demás, en la feria que hicieron en Reus, Diymania, compré una tela con motivos de costura y unas cintas musicales. Las cintas se las puse para que ella las utilice como quiera. Y con la tela costuril le hice 4 pesos para calcar patrones, me gustaron tanto que me hice unos para mi… jijiji en otra tela, que podéis ver aquí.

Uns dies després de veure’ns a Barcelona, vaig rebre un paquet, el meu AI!!! Era de l’Alicia Unamodistilla de pacotilla. I sabeu què? Que ho va encertar de ple!! Em va fer un moneder complert, per a monedes, bitllets, targetes, etc.. què us sembla? I una llibreta per receptes, amb una tela culinaria ideal (sabeu que m’encanta la cuina? Us convido a que passeu pel meu altre blog: www.lacuinetadelalourdes.blogspot.com). A més a més m’hi ha apuntat dues receptes que no dubteu que les provaré aviat!!

Unos días después de vernos en Barcelona, recibí un paquete, y era mi AI!! Era de Alicia Unamodistilla de pacotilla. Y sabeis que? Que acertó de lleno!! Me hizo un monedero completo, para monedas, billetes, tarjetas, etc… que os parece? Y una libreta para recetas, con una tela culinaria ideal (sabéis que me encanta la cocina? Os invito a pasar por mi otro blog: www.lacuinetadelalourdes.blogspot.com). Además me ha apuntado un par de recetas que no dudéis que probaré pronto!!3 comentarios:

 1. m'alegro que t'agradés el regalet :) Amb la de cops que vaig canviar d'opinió ^^ Els regalets de la Eva fan molt per ella :) Petons!

  ResponderEliminar
 2. Què bonics!!! T'ho has currat aixo de pensar en teles estil musical, segur que li ha agradat molt i el que has rebut també molt personalitzat!!! oleeeeee!!!

  petons!

  Isabel

  ResponderEliminar
 3. Quan dius que hem de venir a provar les receptes de la llibreta? ;) la ronyonera ja vaig veure en directe que és una passada, la vas encertar!

  ResponderEliminar