miércoles, 1 de abril de 2015

PANTALONS SWEET DENIM PER LA PEQUE

D'això ja fa una mica més d'un mes però encara no us ho havia ensenyat... de sobte arriba el dia, de dijous a divendres, que la peque et diu que no vol més bolquers, que s'ha acabat, que és gran i no en vol! I aleshores te n'adones de la quantitat de pantalons que tens amb botó, cremallera, etc... així que per facilitar-li una mica la feina, sobretot a la llar d'infants (que ja en tenen prou) he rebuscat algún patró que em fós útil.

De esto ya hace algo más de un més pero aún no os lo había enseñado... de repente llega el día, de jueves a viernes, que la peque te dice que no quiere más pañales que se ha terminado, que es mayor y ya no quiere! Y entonces te das cuenta de la cantidad de pantalones que tiene con botón, cremallera, etc... así que para facilitarle el trabajo, sobretodo en la guardería (que ya tienen suficiente), he rebuscado algún patrón que me fuera útil.

He topat amb el model Sweet Denim de la Ottobre 4/2014, tot i que, al cosirlos amb tela de desuadora felpada no els hi he fet el fruncit de les cames i tampoc li he posat cordó a la cintura, sino goma i llestos!

He chocado con el modelo Sweet Denim de la Ottobre 4/2014, aunque, al coserlos con tela de sudadera perchada no les he hecho ni el fruncido de las piernas ni tampoco les he puesto el cordón en la cintura, sino goma y listos!
Es cusen taaan rapid que n'hi vaig fer dos en un momentet, en els dos, tant el rosa com el blau, la tela de dessuadora es del Kilo de Sabadell, les butxaques són de punt una mica felpadet, el dels rosa és de la Casa del Retall i el dels blaus de Trae Tela, i les cintes teixides dels dos són de Hilos y Mas!

Se cosen taaaan rápido que hice dos en un momento, en los dos, tanto el rosa como el azul, la tela de sudadera es del Kilo de Sabadell, los bolsillos son de punto un poco perchadito, el de los rosa es de la Casa del Retall y el de los azules de Trae Tela, y las cintas tejidas de los dos son de Hilos y Mas!
Podeu veure més models del mateix patró al Blog de Fans de Ottobre, entre d'altres.

Podéis ver más modelos del mismo patrón en el Blog de Fans de Ottobre, entre otros.

1 comentario:

  1. De dos en dos, quina crack!!!
    Estan genials, ara segur que la peque pot baixar-los i pujar-los ella soleta, i a més són moníssims!

    ResponderEliminar