jueves, 13 de febrero de 2014

MONDAY BASIC PER LA #RUMS 7

Tot i tenir les coses clares per la RUMS d'aquesta setmana, tanta novetat per una mateixa setmana m'ha fet anar de bòlit... Anem per parts, a principis d'any em vaig subscriue a Ottobre i vaig demanar de regal la 5/2013 i d'aquí m'he fet per aquesta setmana la Monday Basic amb un retall de tela que vaig comprar al mercadet.

Aunque tenía las cosas claras para la RUMS de esta semana, tanta novedad en una misma semana me ha hecho perder la cabeza... Vamos por partes, a principios de año me suscribí a Ottobre y de regalo pedí la 5/2013 y de aquí me he hecho para esta semana la Monday Basic con una pieza de tela que compré en el mercadillo.Quin mal de cap només obrir el desplegable dels patrons... però un cop localitzades les peces i calcades al paper manila, tot semblava tenir sentit.

Que dolor de cabeza solo abrir el desplegable de los patrones... pero una vez localizadas las piezas y calcadas en el papel de manila, todo parecía tener sentido.Aquesta setmana també he estrenat la pota de doble arrossegament, què feia jo sense ella? Com podia viure així? jijij, la veritat es que per cosir la tela de camiseta que s'escorre tant es mà de sant! no cal patir, les puntades queden perfectes.

Esta semana tambíén he estrenado la pata de doble arrastre, que hacía yo sin ella? Como podía vivir así? jijii, la verdades que para coser la tela de camiseta que se escurre tanto, es mano de santo!! no se sufre nada y las puntadas quedan perfectas.I també he estrenat la pota de vora invisible, mare meva, m'ha costat la vida anar doblegant la roba per poder pasar la puntada, suposo que es falta de practica, o al menys això espero!

Y también he estrenado la pata de dobladillo invisible, madre mía, me ha costado la vida ir doblando la tela para poder pasar la puntada, supongo que es falta de practica, o al menos eso espero!


Aixi que una setmana més i cumplint les indicacions de RUMS, jo he cosit alguna cosa per mi, i si voleu veure les altres propostes d'aquesta setmana, les trobareu aquí.

Así que una semana mas y cumpliendo las indicaciones de RUMS, yo he cosido alguna cosa para mi, y si queréis ver las otras propuestas de esta semana, las encontraréis aquí.

5 comentarios:

 1. Muy chula y comoda. Me encanta el color gris

  ResponderEliminar
 2. Sembla molt còmoda i no et podràs queixar, has provat un munt de coses noves aquesta setmana. Jo tinc pendent provar algunes potes però no acabo de posar-m'hi!!!
  Una abraçada

  ResponderEliminar
 3. Te queda genial y el color es una pasada, tiene muy buena planta el patron.
  Besos

  ResponderEliminar
 4. Un bàsic perfecte per l'armari!
  Gràcies per enllaçar!

  ResponderEliminar
 5. Un bàsic perfecte per l'armari!
  Gràcies per enllaçar!

  ResponderEliminar