lunes, 14 de septiembre de 2015

RECICLEM I FEM UNA AUTUMN FOREST

Com cada canvi de temporada l'Àfrica necessita omplir l'armari i el patró de l'Autumn Forest (de la Ottobre 4/2014) l'any passat el vaig utilitzar un parell de vegades però només amb la versió 2 i per aquest hivern he preparat el patró amb la talla 104 de les dues versions. Per a fer la primera he utilitzat un troç d'una camisola meva que tenia per reciclar.

Como cada temporada Àfrica necesita llenar el armario y el patrón de la Autumnn Forest (de la ottobre 4/2014) el año pasado lo utilicé un par de veces pero sólo con la versión 2 y para este invierno he preparado el patrón en la talla 104 de las dos versiones. Para hacer la primera he utilizado un trozo de un camisón mío que tenía para reciclar.


Al final el resultat m'agrada com m'ha quedat, què us sembla a vosaltres? La part de darrere es tota vermella, mentre que les mànigues són en gris. Per els punys i el coll son ralladets en tons granates i rosadets...

Al final el resultado me gusta como ha quedado, que os parece a vosotras? La parte de atrás es toda roja, mientras que las mangas son en gris. Para los puños y el cuello son rayados en tonos granates y rosaditos...


Com sempre, últimament, els baixos, el coll i els punys estan rematats amb agulla doble.

Como siempre, últimamente, los bajos, el cuello y los puños están rematados con aguja doble.


En un lateral, per donar-li un toc, li he posat una etiqueta de Hilos y Más. I aquesta peça també l'enllaçaré al #retovueltaalcole, que organitza!

En un lateral, para darle un toque, le he puesto una etiqueta de Hilos Y Más. Y esta pieza también la enlazaré al #retovueltaalcole, que organiza!I és clar també quedarà enllaçada al blog de Fans d'Ottobre, us hi voleu donar una volteta??

Y claro también quedará enlazada al blog de Fans de Ottobre, queréis dar una vueltecita??

5 comentarios:

 1. Wala, ¡qué chula! Me encanta como queda Mafalda en la esquina. :)

  ResponderEliminar
 2. Que nos parece? nos encanta!!!!

  Ha quedado super chula y encima reciclada, ole tú y tus manitas.

  Gracias por enlazar chula!

  Besos

  ResponderEliminar
 3. És genial! Sé que t'ho vaig posar en alguna banda i no sé on... però m'encanta! hauré de buscar coses meves amb dibuixos per reciclar!

  ResponderEliminar