viernes, 25 de septiembre de 2015

NO HI HA 3 SENSE 4...

La veritat és que aquest patró m'ha donat molt bon resultat... i l'he cosit per regalar que veureu aquí i aquí i uns per l'Àfrica aquí... aprofitant que encara fa bon temps i vull treure retalls, n'hi he cosit uns altres per anar a l'escola.

La verdad es que este patrón me ha dado muy buen resultado... y lo he cosido para regalar que veréis aquí y aquí, y unos para Àfrica aquí... aprovechando que aún hace buen tiempo y que quiero quitarme retales, he cosido otros para ir al cole.


Els pantalons són els Jolly Frog de la Ottobre 3/2015, aquest per tal de facilitar-li la feina a la peque, la cintura es de puny amb una gometa dins per que se'ls pugui pujar i baixar sola.

Los pantalones son los Jollu Frog de la Ottobre 3/2015, estos para facilitarle el trabajo a la peque, la cintura es de puño com una gomita dentro para que se los pueda subir y bajar ella sola.


Pel que fa a les teles, la d'estrelles i el puny es de Cal Joan, la gris fa tant temps que tombava per casa aquest retall que ni ho recordo...

Por lo que se refiere a las telas, la de estrellas y el puño es de Cal Joan, la gris hace tanto tiempo que daba vueltas por casa este retal que ni recuerdo dónde la compré...
Aprofito per enllaçar al #retovueltaalcole que ens va proposar Hilos y Más.

Aprovecho para enlazar al #retovueltaalcole que nos propuso Hilos y Mas.
Si voleu veure'n més moldels jo l'enllaçaré al recopilatori del Blog de Fans d'Ottobre. 

Si queréis ver mas modelos yo lo enlazaré al  recopilatorio del Blog de Fans de Ottobre.

3 comentarios: