jueves, 4 de junio de 2015

UNA BE POSITIVE PARA LA PEQUE

Avui toca una nova costura per la peque de la casa (de moment jijiji), és la camiseta Be Positive de la Ottobre 3/2015, de la qual en comença un CC al Blog de Fans d'Ottbre el proper dilluns 8 de juny.

Hoy toca una nueva cosutra para la peque de la casa (de momento jijiji), es la camiseta Be Positive de la Ottobre 3/2015, de la cual empieza un CC en el Blog de Fans de Ottobre el proximo lunes 8 de junio.

Per aquest CC he preparat la versió femenina de la camiseta, l'he entallat una mica i li he donat una mica de volada. Jo li he fet la talla 104 sense marge de costura però al coll li he tret 1 centímetre, ja que em donava la sensació que quedaría molt tancat.

Para este CC he preparado la versión femenina de la camiseta, entallándola un poco y dándole un pelin de vuelo. Yo le he cosido la talla 104 sin margen de costura pero en el cuello le he sacado 1 centímetro, ya que me daba la sensación que quedaría muy cerrado.


D'aquest patró el que m'agrada és la combinació de les mànigues, per davant màniga normal i per darrere màniga ranglan, i jugant amb llisos, estampats i ralles queda xulisima, sino jutgeu vosaltres.

De este patrón lo que me gusta es la combinación de las mangas, por delante manga normal y por detrás manga ranglán, y jugando con los lisos, estampados y rayas queda chulísima, sino juzgad vosotras.La tela de peixos és de La casa del Retall, la rosa no recordo d'on és i la rallada és de Cal Joan (que si no ho sabeu ja tenen botiga online!!)

La tela de peces es de La Casa del Retall, la rosa no recuerdo de dónde es y la de rayas es de Cal Joan (que si no lo sabéis ya tienen tienda onlline!!)

Si voleu veure més models, que s'han cosit de moment i es cosiran gracies al CC, podeu passar per el recopilatori del Blog de Fans, tot i que us animo que passeu pel blog de Con Mis Manitas que és la versió de nen, que surt al banner.

Si queréis ver mas modelos, que se han cosido de momento y se coserán gracias al CC, podéis pasar por el recopilatorio del Blog de Fans, aunque os animo a que paséis por el blog de Con Mis Manitas que es la versión niño que sale en el banner.

1 comentario: