martes, 15 de julio de 2014

NECESSERS


Avui us ensenyo dues coses, una de fa més temps i l'altra de fa poc, tot i que estan relacionades... Per la nit de nadal en la meva familia i ha la tradició de fer un soparet i fer cagar el tió, (amb els meus pares i germans sempre ho hem fet encara que fóssim grans, bé al final els regalets els posavem a l'arbre i el tió li feia companyia...). Des que jo he format una familia, junt amb el Sergi i ara la nostra petita Àfrica, aquesta celebració la fem nosaltres a casa i ajuntem tant als meus pares i germans com als del Sergi.

Hoy os enseño dos cosas, una de hace mas tiempo y la otra más reciente, aunque están relacionadas... Para nochebuena en mi familia hay la tradición de hacer una cenita y hacer cagar el tió, (con mis padres y mis hermanos siempre lo hemos hecho aunque fuéramos mayores, bien al final los regalos los colocábamos en el árbol y el tió le hacía compañía...). Pues des de que yo he formado una família, junto a Sergi y nuestra pequeña Àfrica, esta celebración la hacemos nosotros en casa y juntamos tanto a mis padres y hermanos como a los de Sergi.

Aquest any passat per a les dones (mare, sogra, germana i cunyada), els hi vaig fer un necesser de bolso a cadascuna del to que més li agrada/escau (si les coneguéssiu de ben segur que dirieu per quin és cadascun... jijiji).

Este año pasado para las mujeres (madre, suegra, hermana y cuñada), les hice un neceser de bolso a cadauna del tono que mas les gusta (si las conociérais seguro que diríais para quien és cada uno... jijiji).Doncs bé fa uns dies la meva germana em va dir si li'n faria un de conjunt però una mica més gran, per a poder-hi posar el raspall del cabell, la pasta i el respall de dents i tot allò que i fés falta... ja que fa un any que viu a Barcelona i per anar i venir quan ho fa, doncs li aniria genial i ho tindria conjuntat... A més a més ara el podria estrenar per les vacancetes d'estiu.

Pues bien hace unos días mi hermana me dijo si le haría uno de conjunto pero un poco mas grande, para poderle poner el cepillo del pelo, la pasta y el cepillo de dientes y todo lo que le fuera necesario... puesto que hace un año que vive en Barcelona y para ir i venir cuando lo hace, pues le iría genial i lo tendría cojuntado... Además ahora podría estrenarlo para las vacaciones de verano.

Així que em vaig posar mans a l'obra o a la màquina més ben dit i aquí tenim el resultat... què fariem sense la familia?? aiiii.... m'encanta cosir per els que coneixo! jijij...

Asi que me puse manos a la obra o mas bien dicho a la máquina y aquí tenemos el resultado... que haríamos sin la família?? aiiii... me encanta coser para los que conozco! jijij....No hay comentarios:

Publicar un comentario