miércoles, 2 de julio de 2014

BOSSA DE VIATGE VINTAGE

Avui us vull ensenyar la meva última creació del Curs de Costura del Club Cosetes amb la Isabel Franco, ens va proposar fer una bossa de viatge, ella la va dissenyar i en va fer una, el resultat... ens va encantar (la podeu veure aquí). Així que ens va donar els patrons i la llista de materials i mans a l'obra!

Hoy os quiero enseñar mi última creación del Curso de Costura del Club Cosetes con la Isabel Franco,  nos propuso hacer una bolsa de viaje,  ella la diseñó e hizo una, el resultado... nos encantó (la podéis ver aquí). Así que nos dió los patrones y la lista de materiales y manos a la obra!

És una bossa molt complerta, te molts butxaques i ben acabades totes. El meu repte... no vaig trobar les teles que buscava i l'he acabat fent en loneta, la rallada es una loneta anglesa i les altres lonetes normals (comprades totes a Leroy Merlin) i de forro, una tela de llençol gris de Kilotela.

Es una bolsa miy completa, tiene muchos bolsillos y bien terminadas todas. Mi reto... no supe encontrar las telas que buscaba y la he hehco en loneta, la rayada es una loneta inglesa y las otras lonetas normales (compradas todas en Leroy Merlin) y de forro, una tela gris de sábana de Kilotela.En un dels laterals hi ha una gran butxaca de punta a punta amb cremallera.

En uno de los laterales hay un gran bolsillo de punta a punta con cremallera.En l'altre lateral? Doncs una butxaca simple més petita i centrada.

En el otro lateral? pues un bolsillo simple más pequeño y centrado.Per fer-la més còmode de portar li hem cosit una cinta per poder portar la bossa no només per les anses, sinó que la podem portar penjada de bandolera.

Para hacerla mas cómoda de llevar le hemos cosido una cinta para poder llevar la bolsa no sólo por las asas, sino que la podemos llevar colgada de bandolera.


Finalment en l'interior també hi podem trobar més butxaques, en un lateral unes butxaques simples de diferents mides per portar una mica de tot i en l'altre costat interior hi trobem una butxaca amb cremallera. Ha estat una costura complexa pero la satisfacció final es enorme!

Finalmente en el interior también podemos encontrar más bolsillos, en un lateral unos bolsillos simples de diferentes tamaños para poder llevar un poco de todo y en el otro lado interior  no se encontramos un bolsillo con cremallera. Ha sido una costura compleja pero la satisfacción final es enorme!

Gracies a aquesta costura hem apres a posar viuet, a montar cremalleres de les que van per separat a metres, a cosir cinta... molts reptes però tots passats!

Gracias a esta costura hemos aprendido a poner vivo, a montar cremalleras de las que van por separado a metros, a coser cinta... muchos retos, pero todos pasado!

No hay comentarios:

Publicar un comentario