miércoles, 12 de marzo de 2014

ELS MEUS REGALETS D'ANIVERSARI

Ja fa uns mesos a través d'un grup de facebook vaig contactar amb una noia que ens feia el favor de comprar expositors sencers de fils i els repartia entre 10 persones cada un, fent lots de 77 o de 35 bobines de fils de diferents colors de 850m. El grup va créixer tant ràpit que la cosa se li'n va anar de les mans, bé finalment el meu paquet de fils m'ha arribat aquesta setmana i això fa que s'hagin convertit en un autoregal d'aniversari.

Ya hace unos meses a través de un grupo de facebook, contacté con una chica que nos hacía el favor de comprar expositores enteros de hilos directamente a fábrica y los repartia entre 10 personas cada uno, formando unos lotes de 77 o de 35 bobinas de hilos de diferente color de 850m.  El grupo creció tan rápido que la cosa se le fué de las manos, bien, al fin mi paquete de hilos me ha llegado esta semana y esto hace que se hayan convertido en un autoregalo de cumpleaños.Però bé el que realment era el meu regal d'aniversari ha estat una màquina overlock, que vaig comprar a Seoane Textil després d'escoltar diverses opinions de la mateixa. Jo volia una over domèstica, adaptada a mi, així que m'havia proposar que la propera promoció del Lidl segurament la compraria. Però un dia, també a través de facebook, una noia va posar que havia comprat una máquina molt compacta i molt retro, i em vaig enamorar visualment. Vaig demanar diferents opinions a gent que ja la tenia, gent que tenia la Silvercrest, o fins i tot la Singer de les promocions del Lidl i a la meva professora de costura. Al final em vaig tirar a la piscina i me la vaig comprar.

Però bien lo que realmente era mi regalo de cumpleaños ha sido una máquina overlock, que me compre en Seoane Textil después de escuchar diferentes opiniones de la misma. Yo quería una over doméstica, adaptada a mi, así que me propuse que en la próxima promoción del Lidl seguramente la compraría. Pero un día, también a través de facebook, una chica puso que había comprado una máquina muy compacta, y muy retro... me enamoré visualmente. Pedí diferentes opiniones a la gente que ya la tenía, gente que tenia la Silvercrest o incluso la Singer de las promociones del Lidl y a mi profesora de costura. Al final me trié a la piscina y me la compré.


No hay comentarios:

Publicar un comentario