jueves, 16 de octubre de 2014

AVUI RUMS #42 I PER FI... UN SNOOD

Des que fa uns mesos, La Vie en Diy, ens va proposar un CC d'un Snood, i el tenía a la llista de costures pendents. Pero no trobava el moment. Ara passat el temps, resulta ha organitzat una trobada bloguera costuril (la inscripció ja està tancada).

Desde hace unos meses, La Vie en Diy, nos propuso un CC de un Snood, y lo tenía en la lista de costuras pendientes. Pero no encontraba el momento. Ahora pasado el tiempo, resulta que ha organizado un encuentro entre blogueras costureras (la inscripción ya está cerrada).

Tenim moltes ganes que arribi aquest dia, mentres ens entretenim, una de les mil idees, i coses que han sorgit és que anem a la quedada amb un Snood en honor a ella. Així que, dit i fet, amb una estoneta vaig escollir les teles i el vaig cosir. Seguint els passos del CC, es ràpid i senzill.

Tenemos muchas ganas que llegue el día, mientras nos entretenemos, una de las mil ideas, y cosas que han surgido es que vayamos a la quedada con un Snood, en honor a ella. Así que, dicho y hecho, en un ratito elegí las telas y lo cosí. Siguiendo los pasos del CC, es rápido y senzillo.Jo vaig escollir unes teles de punt, la de ralles és de La Casa del Retall, la rosa és d'una parada del mercat de Reus i la groga és de Teixits Ferran dels Encants. La veritat és que fer-lo amb tela de punt li dóna més elasticitat i fa que en pugui donar 3 tombs i és quedi més arrapat al coll. 

Escogí unas telas de punto, la de rallas es de La Casa del Retall, la rosa es de una parada del mercado de Reus y la amarilla de Teixits Ferran de los Encants. La verdades que hacerlo con tela de punto le da mas elasticidad y hace que le pueda dar 3 vueltas y se quede mas arrapado al cuello.I com veieu ja l'he estrenat, vam anar tota la colla del camping a Coll de Nargó de casa rural tot el cap de setmana i me'l vaig endur per si refrescava, i que bé que em va anar!! Aquí em veieu amb les meves nenes grans del càmping, la Laura i l'Estela. I ara es el moment de continuar veient la resta de propostes de RUMS per aquesta setmana.

Y como veis, ya lo he estrenado, fuimos con toda la tropa del camping a Coll de Nargó de casa rural todo el fin de semana y me lo llevé por si refrescaba, y que bien que me fue!! Aquí me veis con mis niñas grandes del camping, Laura y Estela. Y ahora es el momento se seguir viendo el resto de propuestas de RUMS para esta semana.


Ahh!! Us recordo que estem de sorteig, tant aquest blog com el de cuina van arribar a les 12.000 visites al temps que el facebook Punts de Colors aconseguia els 300 likes, així que sorteig al canto. Si voleu participar cliqueu aquí.

Ahh!! Os recuerdo que estamos de sorteo, tanto este blog como el de cocina llegaron a las 12.000 visitas al tiempo que el facebook de Punts de Colors conseguía los 300 likes, así que sorteo al canto. Si queréis participar clicad aquí.


12 comentarios:

 1. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh muchas gracias!!! te ha quedado muy chulo!!!! cuidadin que no te lo quiten ;)

  besotes y nos vemos la cara prontito!!

  Isabel

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Intentaré estar al quité!! jajaja pero si me lo quitaran en el parque, como vivo en un pueblo tendrían que esconderse muuucho!! jajaja

   Un beso y nos vemos en 9 días!!!!

   Muack!

   Eliminar
 2. Coincidimos en RUMS con lo mismo. ¿Por qué será? Jajaja. Genial tu snood. ¡¡Vamos a ser la sensación de Els Encants!! :D

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Y no somos las únicas!! La Jessy también!! jijiji.... entre los snoods y lo que hablamos será la óstia!! (con perdón) jajajaja

   Muack!

   Eliminar
 3. oleeeeee!!! visca els snoods!! T'ha quedat de conya, jo en vaig cosir un i ara m'agradaria fer-lo amb tela de samarreta!! Ens veiem aviat ;-)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Apa, doncs ja ho saps!! Tela de samarreta i al pedaaaal!! jurjurjur

   Muack!

   Eliminar
 4. sí!!! snoods! ja tinc ganes de veure la col·lecció d'snoods passejant pels encants!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Lluirem snoods!! Només espero que no faci la calor que està fent aquests dies i els lluim bé!!

   Muacck!

   Eliminar
 5. eyyyyyyyyy guapísima tu! dintre de poquet ens coneixem!!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Yeaaah!! Amb una mica de sort ens coneixem abans!! Estic en tramits de saber si pujo a Cal Joan abans! Tot i que no és segur perque he d'acompanyar a un amiga, i està mirant de combinar-ho! jujuju

   Muack!

   Eliminar
 6. Uhyyy que bonito y que agustito tienes que ir con él!!! Me encanta ;-). Y enhorabuena por las visitas guapa

  ResponderEliminar