martes, 14 de octubre de 2014

UN MONEDERET PER TREURE UNA ESPINETA

Feia molt i molt de temps que el Sergi em demanava que li cosís alguna cosa, reconec que per ell, a part de fer-li alguns arreglos en roba, només li havia cosit uns mocadors pel cap amb una tela que vam comprar en una de les excursions a Cal Joan.

Hacía mucho que Sergi me pedía que le cosiera alguna cosa, reconozco que para él, a parte de hacerle algunos arreglos en la ropa, sólo le había cosido unos pañuelos para la cabeza con una tela que compramos en una de las excursiones a Cal Joan.


L'altre dia vaig veure que tenia el monederet de les monedes que feia peneta, que se li estava descosint, així que em va venir al cap cosir-li un Zippy Wallet de Noodlehead. M'havia sobrat una mica de la tela de calaveres dels mocadors de cap així que... aquí teniu el resultat!! I ell la mar de content!

El otro día vi que tenia el monedero de las monedas que daba penita, que se le estaba descosiendo, así que me vino a la cabeza coserle un Zippy Wallet de Noodlehead. Me había sobrado un poco de tela de calaveras de los pañuelos de la cabeza, así que... aquí tenéis el resultado!! Y él la mar de contento!


Ahh!! Us recordo que estem de sorteig, tant aquest blog com el de cuina van arribar a les 12.000 visites al temps que el facebook Punts de Colors aconseguia els 300 likes, així que sorteig al canto. Si voleu participar cliqueu aquí.

Ahh!! Os recuerdo que estamos de sorteo, tanto este blog como el de cocina llegaron a las 12.000 visitas al tiempo que el facebook de Punts de Colors conseguía los 300 likes, así que sorteo al canto. Si queréis participar clicad aquí.

Edito la entrada para enlazarla a Mr. Handmade

No hay comentarios:

Publicar un comentario