miércoles, 15 de octubre de 2014

NÚRIA ADMINISTRATIVA

Avui us presento a la Núria, la seva germana Montse ens va encarregar el seu minijo per sorpresa per ella per al seu aniversari. Sabem que li va agradar molt, ella mateixa ens ho ha fet saber!

Hoy os presento a Núria, su hermana Montse nos encargó su miniyo por sorpresa para ella para su cumpleaños. Sabemos que le gustó mucho, ella misma nos lo ha hecho saber!

Com podeu veure, va amb complements d'administrativa, el seu ordinador amb el ratolí i tot i l'agenda per tenir-ho tot controlat!!

Como podéis ver, va con complementos de administrativa, su ordenador con el ratón y todo y la agenda para tenerlo todo controlado!!

Ahh!! Us recordo que estem de sorteig, tant aquest blog com el de cuina van arribar a les 12.000 visites al temps que el facebook Punts de Colors aconseguia els 300 likes, així que sorteig al canto. Si voleu participar cliqueu aquí.

Ahh!! Os recuerdo que estamos de sorteo, tanto este blog como el de cocina llegaron a las 12.000 visitas al tiempo que el facebook de Punts de Colors conseguía los 300 likes, así que sorteo al canto. Si queréis participar clicad aquí.
No hay comentarios:

Publicar un comentario