lunes, 16 de noviembre de 2015

LLENANDO EL ARMARIO DEL PEQUE

S'ha començat la fresqueta y el peque de la casa estava escàs de pantalons de xandall, còmodes, calentets, marxavem de cap de setamana i havia d'anar tapadet, així que m'hi vaig posar.

Ha empezado el fresquito y el peque de la casa estaba escaso de pantalones de chandal, cómodos, calentitos, nos íbamos de fin de semana y tenía que ir abrigadito, así que me puse a ello.


Vaig treure el patró dels pantalons Streaky Legs de la Ottobre 1/2015, molt fàcils, sense complicacions i suuuuper comperts. La tela de dessuadora és del Rei del Retall (abans Kilo Loco), que ja la tenia de l'any passat, el puny és dels Encants i la banda teixida de Hilos y Más.

Le saqué el patrón de los pantalones Streaky Legs de la Ottobre 1/2015, muy fáciles, sin complicaciones y suuuuper completitos. La tela de sudadera es de El rei del Retall (abans Kilo Loco), que ya la tenía del año pasado, el puño dels Encants, y la banda tejida de Hilos y Más.Amb aquesta petita costureta l'enllaçaré al Blog de Fans d'Ottobre, en voleu veure més versions? doncs done-hi un cop d'ull.

Con esta pequeña costureta la enlazaré al Blog de Fans de Ottobre, queréis ver más versiones? pues echad un vistazo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario