lunes, 12 de mayo de 2014

VESTIT CREUAT DE MRDM

Des de que vaig veure que la Dawn de Mi rincón de Mariposas ens proposava aquest vestit, que vaig tenir clar que el faria, aleshores vaig veure aquesta tela a Cal Joan i no m'hi vaig pensar dues vegades, perfecte per al vestit creuat de la peque.

Desde que vi que Dawn de Mi rincón de Mariposas nos proponía este vestido, que tuve claro que lo haría, entonces vi esta tela en Cal Joan y no me lo pensé dos veces, perfecta para el vestido cruzado de la peque.


Quan em va arribar la tela, com una boja vaig preparar els patrons de la talla 2 i vaig tallar la tela, però com que no tenia FOE doncs ho vaig aparcar i l'altre dia em vaig proposar buscar alguna cosa que hi anés bé. En la mercería de Cal Parisi de Reus en vaig trobar de blanc i de negre però no quedava de cap manera així que els vaig comprar biaix de punt (ni sabia que existia). El resultat m'agrada, ja que al ser de punt dóna una mica de si, no és tant rígid com el normal. La tela de puny gris també es de Cal Joan.

Cuando me llegó la tela, como una loca me preparé los patrones de la talla 2 y corté la tela, pero como no tenia FOE pues lo aparqué i el otro día me propuse buscar algo que le quedara bien. En la mercería de Cal Parisi de Reus encontré Foe en blanco y en negro pero no conjuntaba nada bien con la combinación de telas/puño; así que les compré bies de punto (que no sabia ni que existía). El resultado me gusta, puesto que al ser punto da un poco de si, no es tan rígido como el normal. La tela de puño también es de Cal Joan.2 comentarios:

  1. Què maco! Realment hagués quedat raro amb foe blanc (i més en negre!). Jo tampoc havia sentit mai que hi hagués biés de punt, què pràctic!

    ResponderEliminar