lunes, 16 de marzo de 2015

UN BESCANVI CULINARI

A principis de desembre la Senyoreta Pots va preparar uns turrons que feien una pinta impressionant (podeu veure l'entrada del seu blog aquí), i em vaig quedar enamorada d'ells, aleshores em va dir que me n'enviaria uns per provar-los i jo li vaig dir que li enviaria una sorpresa.

A principios de diciembre, la Senyoreta Pots preparó unos turrones que tenían una pinta impresionante (podéis ver la entrada de su blog aquí), y yo me enamoré de ellos, entonces me comentó que me mandaría unos para probarlos y yo le dije que le mandaría una sorpresa.

Val a dir que el servei de correus va fer que els turrons arribéssin just havia passat reis, però eren taaaaan bons... a més a més, els acompanyaven una caixeta de llumins (galetes amb xocolata), que van fer les delicies de la peque de la casa.

Tengo que decir que el servicio de correos hizo que los turrones llegaran justo pasado reyes, pero eran taaan buenos... además, los acompanñaban una caja de cerillas (galletas con chocolate), qui fueron la delicia de la peque de la casa.


Els turrons eren de quicos, i com veieu tot és taaant Senyoreta Pots... el packaging està cuidat al màxim, és tot rebonic.

Los turrones eran de maíz, y como veis es taaaaaan Senyoreta Pots... el packaging está cuidado al máximo, todo es rebonito.Em va costar molt decidir que li preparava, volia que li fós útil, que li agradés (sense que ella sabés que era fins que no li arribés) i esperava sorprendre-la, així que després de dos mesos se'm va encendre la llumeta. Si la seguiu o llegiu, sabreu que a més de cosir, li agrada molt la cuina, la reposteria, fer pa, etc... així que vaig pensar en fer-li un davantal personalitzat.

Me costó mucho decidir que le preparaba, quería que fuera útil, que le gustara (sin que ella supiera lo que era hasta que no le llegase) y esperaba sorprenderla, así que después de dos meses se me encendió la lucecita. Si la seguís o leeis, sabréis que además de coser, le gusta mucho la cocina, la repostería, hacer pan, etc... así que pensé en hacerle un delantal personalizado.


Havia de ser en tons discrets (com ella) per això vaig optar per la loneta en tons crus, i per donar-li un toc, tenia una tela de flors que vaig pensar que seria ideal. Li vaig posar el nom, amb tècnica patch i amb punt de festó a mà. 

Tenía que ser en tonos discretos (como ella) por eso opté por la loneta en tonos crudos, y para darle un toque, tenía una tela de flores que pensé que sería ideal. Le puse el nombre, con técnica patch y con punto festón a mano.


Evidentment li vaig posar una etiqueta boniqueta, comprada a Sitges l'any passat.

Evidentemente le puse una etqueta bonita, comprada en Sitges el año pasado.


La tira del coll és regulable (no m'agraden els davantals que em queden llargs del coll i m'hi he de fer un nus), i per això li vaig fer així.

La tira del cuello es regulable ( no me gustan los delantales que me quedan largos del cuello y me tengo que hacer un nudo), y por eso lo hice así.La butxaca te una mica "fuelle" i per no fer-li un acabat amb biax li vaig posar forro per darrere amb una tela de cotó.

El bolsillo tiene un poco de fuelle y para no hacerle un acabado con biés le puse forro por detrás con una tela de algodón.


Voleu veure l'entrada que ha fet la Senyoreta Pots sobre el nostre bescanvi? Doncs us animo a passar per el seu blog, aquí
 .
Queréis ver la entrada que ha hecho la Senyoreta Pots sobre nuestro trueque? Pues os animo a pasar por su blog, aquí.

1 comentario:

  1. Gràcies pel davantal i pel carinyo que hi has posat, és perfecte i ja té un lloc peivilegiat a la meva cuina 😉

    ResponderEliminar