domingo, 7 de septiembre de 2014

UNA MOTXILA PER LA LLAR

Ja s’acoosta el dia D de la peque de la casa, el dilluns comença a la llar d’infants i des que vaig començar a cosir que em feia molta gracia fer-li la bata… doncs bé al final res de res. En la llar on ha d’anar tots porten la mateixa així que m’ha tocat comprar-la.

Ya se acerca el día D de la peque de la casa, el lunes empieza en la guardería y desde que empecé a coser que quería hacerle la bata… pues al final nada de nada. En la guardería todos van con la misma así que me ha tocado comprarla.

Per treure’m l’espineta li he cosit la motxila, tot i que m’ha costat pensar com la volia al final estic molt contenta del resultat. La part frontal amb la butxaca és la mateixa idea que les motxiles de Pandielleando i la resta doncs l’he tret més o menys de la típica motxila de productes de Nenuco.

Para sacarme la espinita le he cosido una mochila, aunque me costó pensar como la quería al final estoy contenta con el resultado. La parte frontal con bolsillo es la misma idea que las mochilas de Pandielleando y el resto saqué el patrón más o menos de la típica mochila de productos de Nenuco.

En el primer moment volia fer-la amb forro, però al final per no complicar-me massa li he passat la overlock per tot l’interior i creieu-me estic contenta del resultat. Volia sortir dels típics roses per nenes, i com que la bata de la llar la fan toronja doncs mira al trobar aquesta tela tant rebonica amb motius halloween em va semblar genial per combinarla amb loneta taronja però al final m’he decantat pel lila. Què us sembla?

En el primer momento quería hacerla con forro, pero al final para no complicarme demasiado le he pasado la overlock por el interior y creerme que estoy contenta del resultado. Quería salir de los típicos rosas para niñas y puesto que la bata era en naranja, cuando vi esta tela con motivos halloween me pareció genial para combinarla con loneta naranja pero mira al final, me decanté por el lila. Que os parece?

2 comentarios: