miércoles, 2 de abril de 2014

UN PIJAMA PER LA PEQUE

Fa uns dies vam anar al mercadet de Bonavista de diumenge a investigar si hi havia paradetes amb teles, i quina va ser la meva sorpresa que si!! i vaig comprar per 2€ un metre de tela de punt rosa amb unes estrelletes molt petitonetes blanques, aleshores vaig decidir que en faria un pijama per l'Àfrica...

Hace unos días fuimos al mercadillo de Bonavista de domingo investigar si había paradas con telas, i cual fué mi sorpresa que si!! y compré por 2€ un metro de tela de punto rosa con unas estrellitas muy pequeñitas blancas, entonces decidí que le haría un pijama a Àfrica...


Amb la idea dels pantalons de pijama que m'havia fet per mi, i el post de 4 en la carretera per fer un pijama ràpid sense patrons, m'hi vaig llançar sense por. Ja veieu que vaig fer servir la pota de doble arrossegament que em va anar genial, el punt no relliscava! i al final li vaig aplicar una Hello Kitty que tenía d'un retall, que m'havia sobrat de fer-li un coixí a la peque per casa de mons pares.

Con la idea de los pantalones de pijama que me habúa hecho para mi, y el post de 4 en la carretera para hacer un pijama rápido sin patrones, me tiré a ello sin miedo. Ya veis que use la pata de doble arrastre que me fue genial, el punto no resbalaba! y al final le apliqué una Hello Kitty que tenía de un retal, que me sobró de hacerle un cojin a la peque para casa de mis padres.Jo estic contentíssima amb el resultat i ella encantada de la vida amb el seu pijama de la Kitty, és la única cosa que desbanca a la Pepa Pig! jajaja Això si, sempre acompanyada del MIC!

Yo estoy contentísima con el resultado y ella encantada de la vida con su pijama de Kitty, es la única cosa que desbanca a Pepa Pig! jajaja. Eso si, siempre acompañada de MIC!

4 comentarios:

 1. Q maku!!! Veig q els ninus son tots iguals!! La meva princesa de 19 mesos li agrada els mateixos!! Quans anys te l África??

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. l'Àfrica també té 19 mesos!! quina gracia tu! Ella es del 12 d'agost!

   Eliminar
 2. Que lindo, me encanta el detalle de la Kitty y tu nena preciosa !!!
  Besos

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Aiiixxx... muchas gracias!! Que te voy a decir yo de mi peque....

   MuacK!

   Eliminar