domingo, 20 de abril de 2014

BLUSA PEANUTS

Seguint amb els dissenys de l'Elisa de mamacosesola, quan ens va ensenyar el conjunt peanuts no m'ho vaig pensar gens!! M'encanta la blusa, tot i l'estil una mica clássic, així que m'hi vaig tirar de cap i vaig comprar els patrons del conjunt sencer, encara que la faldilla de moment no l'he cosida.

Siguiendo con los diseños de Elisa de mamacosesolacuando nos enseñó el conjunto peanuts no me lo pensé nada!! Me encantó la blusa, aunque el estilo es un poco clásico. Así que me tiré de cabeza y compré los patrones del conjunto entero, aunque la falda de momento no la he cosido. 

La única modificació que li vaig fer va ser que les mànigues anaven acabades amb goma i jo només li vaig fer vora i el canesú el vaig fer menys carregat, simplement tres tomets d'ondulina d'un color similar a les floretes de la brusa (tot i que no s'aprecien massa a la foto).

La única modificación que le hice fue que en las mangas iban terminadas con goma y yo solo le hice un pespunte y el canesú lo hice menos cargado, simplemente tres vueltas de ondulina de un color similar a las florecitas de la blusa (aunque no se aprecian demasiado en la foto).

L'original que va fer ella portava 4 toms d'ondulina i un llaç. Pel meu gust massa. Però es el que diem que per gustos colors i també té molt a veure la zona on vius, no a tot arreu es vesteix igual. Jo es que si em seguiu ja sabreu que sóc més d'Ottobre que de Espejito Espejito...

El original que hizo ella, era con 4 vueltas de ondulina y un lazo. Para mi gusto demasiado. Pero es lo que decimos, que para gustos colores y que también tiene mucho que ver la zona donde vives, no se viste igual en todos los lados. Jo que si me seguís ja sabréis que soy más de Ottobre que de Espejito Espejito.

Tant la tela (micropana beig amb floretes marronet) com la ondulina són de Mercamoda de Tarragona.

Tanto la tela (micropana beig con florecitas marrones) como la ondulina son de Mercamoda de Tarragona.


No hay comentarios:

Publicar un comentario