domingo, 26 de enero de 2014

ESTOIG AMB CREMALLERA

Sempre hi ha una primera vegada no? Doncs aquesta va ser la meva primera cremallera! I gràcies al curs de costura a Cosetes amb la Isabel Franco, és un simple estoig pensareu, però com que va ser el primer doncs això el fa especial!


Siempre hay una primera vez no? Pues esta fué mi primera cremallera! Y gracias al curso de costura en  Cosetes con Isabel Franco, es un simple estuche pensareis, pero como fué el primero pues eso lo hace especial!És amb forro i butxaca interior i una tela gruixuda amb aplicació a conjunt amb la butxaca, va ser un repte a poc a poc, a més a més està ben pulit, ja que les costures totes queden amagades.


Es con forro y bolsillo interior y una tela mas gorda con aplicación a conjunto con el bolsillo, fue un reto poquito a poco, además está bien pulido, puesto que todas las costuras están escondidas.Avui l'entrada ha estat senzilleta, però realment em feia molta ilusió ensenyar-vos una de les meves primeres costures a màquina.

Hoy la entrada ha sido sencilla, pero realmente me hacía mucha ilusión enseñaros una de mis primeras costuras a máquina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario