viernes, 31 de enero de 2014

CONJUNT QUADRETS

A poc a poc, vas entrant en aquest món de la costura, i particularment cada vegada m'agrada més, continuant amb Patrones Mujer, la Gema va penjar un video i els patrons per fer un pantaló de nen que podreu veure aquí. Aquest model m'agrada moltíssim i vaig pensar que amb una tela adequada també li quedarien genial a la meva petita, és un model que queda bé tant a nens con a nenes. 

Poquito a poco, vas entrando en este mundo de la costura, y particularmente cada vez me gusta más, continuanco con Patrones Mujer, Gema colgó un video y los patrones para hacer un pantalón de niño que podréis ver aquí. Este modelo me gusta muchísimo y estuve pensando que con una tela adecuada tambien le quedarían genial a mi pequeña, es un modelo que queda bien tanto a niños como a niñas.

En una de les meves anades a Reus, vaig passar pel Barató i vaig comprar les teles necessaries, una vilella de quadres i un forro lila. Vaig fer una petita modificació, no li vaig posar ondulina als camals (no m'agraden tan recarregats), els botons, són gentilesa d'un amic, eren de la seva mare i com que ja no els utilitza ens els va portar, li queden molt bé.

En una de mis idas a Reus, pasé por el Barato y compré las telas necesarias, una vilella de cuadros y un forro lila. Huce una pequeña modificación, no puse piculina en las perneras (no me gustan tan cargados), los botones son gentileza de un amigo, eran de su madre y puesto que ella ya no los utiliza nos los ha traído, le quedan muy bien.

Per al conjunt vaig comprar un jersei bàsic blanc i en principi li volia fer una butxaqueta de la mateixa tela però no m'acabava de fer el pes el resultat així que finalment vaig optar per fer una A gegant amb estil Patchwork, amb punt de festó.

Para el conjunto compré un jersey básico blanco y en principio le quería hacer un bolsillito de la misma tela pero no me gustaba como quedaba el resultado así que finalmente opté por hacer una A gigante estilo Patchwork, con punto de festón.

Així que ja vaig tenir llest el conjuntet per l'Àfrica per nadal.

Así que ya tuve listo el conjuntito para África para navidad.No hay comentarios:

Publicar un comentario