sábado, 25 de enero de 2014

EL COMENÇAMENT

Avui estreno blog costuril, després d'un temps amb el blog de cuina m'he animat amb el de costura i altres coses, potser una mica més personal, on ensenyaré tot allò que vaig fent. Fa un any que em vaig començar a endinsar en aquest món gracies als cursos presencials de la Isabel Franco i la curiositat em va portar a mirar webs i coneixer virtualment y seguir a molta gent, a la Gema de Patrones Mujer, la Elisa de Mamacosesola...

Hoy estreno blog costuril, después de un tiempo con el blog de cocina, me he animado con el de costura y otras cosas, tal vez algo mas personal, dónde os enseñaré aquello que voy haciendo. hace un año me empece a meter en este mundo gracias a los cursos presenciales de Isabel Franco y la curiosidad me llevó a internet y a ojear webs y conocer virtualmente y seguir a mucha gente, a la Gema de Patrones Mujer, la Elisa de Mamacosesola... 

 I a partir d'aquí a La Pantigana i els seus CC (Cose Conmigo o Cosim Plegades) un mètode que també era totalment desconegut per mi, una proposta, un temps per apuntar-se i au... ja tens un munt de màquines treient fum per fer dessuadores, calces, bosses, pantalons, etc... I a Diario de Naii, amb les seves idees, tutorials i CC... una gran font d'inspiració.

Y a partir de aquí a La Pantigana y sus CC (Cose Conmigo), un método que también era totalmente desconocido para mi: una propuesta, un tiempo para apuntarse y ala.... ya tienes a un montón de máquinas sacando humo para hacer sudaderas, bragas, bolsas, pantalones, etc.. Y a Diario de Naii, con sus ideas, tutoriales y CC... una gran fuente de inspiración.

Més recentment el blog de la Maider i el de Deer&Doe, però sense oblidar a La pequeña Aprendiz, Oh! Moder Mine o la incansable Sylvia i el seu curs de costura online de Chita Lou.

Más recientemente el blog de Maider y el de Deer&Doe, pero sin olvidar a La pequeña AprendizOh! Moder Mine o la incansable Sylvia y su curso de costura online de Chita Lou.

De tots he anat agafant una mica i al final han fet que em quedi atrapada en aquest món. Hi ha més gent que segueixo i que a poc a poc anireu descobrint!

De todos he ido cogiendo un poco y al final han hecho que me quede atrapada en este mundo. Hay más gente a la que sigo y poco a poco ireis descubriendo!

Ens veiem per aquí!!

Nos vemos por aquí!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario