martes, 4 de agosto de 2015

UN REGALET PER EN LUCAS!

Fa unes setmanes aprofitant que pujava a Martorell a Cal Joan a comprar teles, vaig quedar amb l'Eva de Kiwa Kawaii, per veure'ns i fer un cafetó. Un cop vam carregar vam anar a casa la Laura de Conmismanitas y la tia ens va donar uns quants retalls de teles, ja anireu veient tot el que em cosiré gracies a ella, de moment podeu veure això.

Hace unas semanas aprovechando que subía a Martorell a Cal Joan a comprar telas, quedé con Eva de Kiwa Kawaii, para vernos y tomar un cafelito. Una vez cargamos, fuimos a casa de Laura de Conmismanitas y la tía nos dio unos cuantos retales de telas, ya iréis viendo todo lo que coseré gracias a ella, de momento podéis ver esto.

Per agraïr-li les teles vaig decidir que li cosiria alguna cosa al seu peque, i li vaig fer uns Jolly Frog (de la Ottobre 3/2015).

Para agradecerle las telas, decidí que le cosería alguna cosa a su peque, y le hice unos Jolly Frog (de la Ottobre 3/2015).


Totes les teles són de Cal Joan, el punt d'engranatges, el blau i el puny. Era la primera vegada que posava els ullets i sort del tuto de La Lio. No sabia que posar de cordill així que del mateix punt, vaig fer una tira i cosida per reforçar-la, ja que els ullets no són massa grans i ja em va costar passar-la.

Todas las telas son de Cal Joan, el punto de engranajes, el azul y el puño. Era la primera vez que ponía los ojetes metálicos y suerte del tuto de La Lio. No sabía que poner de cordón así que del mismo punto, hice la primera tira y cosida para reforzarla, ya que los ojetes tampoco son demasiado grandes y ya me costó pasarla.


Els acabats, amb agulla doble (of course) en sóc totalment adicta! m'encanta el resultat!! I això també li dec a la Laura.

Los acabados, con aguja doble (of course) soy totalmente adicta! me encanta el resultado!! Y eso también se lo debo a Laura.En el recopilatori de la pàgina de Fans de Ottobre trobareu més models de Jolly Frog (segur que no serán els últims que cosiré!!)

En el recopilatorio de la página de Fans de Ottobre encontraréis más modelos de Jolly Frog (seguro que no seránn los últimos que coseré!!)

3 comentarios:

 1. Gracias por enlazar, estos pantalones te han quedado genial y nos alegramos que no sean los últimos que vayas a coser!

  ResponderEliminar
 2. Què monus!! Anda que no deu anar content el Lucas!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies guapi! Ja m'han fet arribar que li agraden molt!

   Muack!

   Eliminar