martes, 13 de enero de 2015

AVUI NEIX EL BLOG DE FANS OTTOBRE!!!

Fa uns mesos, una fan, molt fan, de la revista Ottobre Design, es va decidir a proposar a unes boges costureres que adoren la revista un nou projecte, un blog de fans de la revista Ottobre. 10 vam acceptar el repte/projecte i vam unir esforços perque avui pogués sortir a la llum aquest nou blog. Calentet, calentet, el podeu passar a veure:

Hace unos meses una fan, muy fan, de la revista Ottobre Design decidió proponer a unas locuelas costureras que adoran la revista un nuevo proyecto, un blog de fans de la revista Ottobre. 10 aceptamos el reto/proyecto y unimos esfuerzos para que hoy pudiera salir a la luz este nuevo blog. Calentito, calentito, lo podéis pasar a ver:
I què podreu trobar en el blog? La idea es recopilar totes les versions possibles d'un mateix patró, crear un aparador on veure els models que s'han cosit i les seves diferents adaptacions. Us podeu sorprendre les versions tant diferents segons qui ho hagi cosit.

Que podéis encontrar en el blog? La idea es recopilar todas las versiones posibles de un mismo patrón, crear un escaparate donde poder ver los modelos que s'han cosido y sus diferentes adaptaciones. Os podéis sorprender de todas las versiones tan diferentes según quien lo cosa.

Si us agrada la costura, no deixeu de visitar el blog, mirar-lo i enllaçar les vostres costures Ottobre als recopilatoris.

Si os gusta la costura, no dejéis de visitar el blog, echar una ojeada y enlazar vuestras costuras Ottobre a los recopilatorios.

I si us descarregeu els banners i els instaleu en els vostres blogs, ens fará molta ilusió. Els podeu descarregar AQUI

Y si descargáis los banners y los instaláis en vuestros blogs, nos hará mucha ilusión. Los banners los podéis descargar AQUI
Les col·laboradores que ho hem fet possible:

No hay comentarios:

Publicar un comentario