miércoles, 23 de abril de 2014

PIJAMA TUNEJAT

La meva filla s'ha proposat creixer i estirar-se aquestes últimes setmanes que encara no està fent bon temps del tot i es clar, els pijames sencers amb peus li tiben i li són incomodes. Com que no era intenció meva comprar-li pijames felpadets a aquestes alçades de temps m'he proposat adaptar els que té, la solució tallar peus i una mica els braços i afegir-li mega punys (que diria La Pantigana) i així fer que els pugui portar aquests dies.

Mi hija se ha propuesto crecer y estirarse estas últimas semanas que aún no está haciendo buen tiempo del todo y claro, los pijamas enteros con pies le tiran y le son incómodos. Como no era mi intensión comprarle pijamas felpaditos a estas alturas, me he propuesto adaptar los que tiene, la solución cortar los pies y un poco los brazos y añadir mega puños (que diria La Pantigana) y así hacer que los pueda llevar estos días.


Per la col·locació dels punys podeu veure en aquesta entrada de La Pantigana, en l'apartat dels punys. Hi ha una explicació super bona.

Para la colocación de los puños podéis ver esta entrada de La Pantigana, en el apartado de los puños. Hay una explicación super buena.


Finalment les fotos amb farcidet perque vegeu com li queda!

Finalmente las fotos con relleno para que veais como le queda!


No hay comentarios:

Publicar un comentario