lunes, 28 de abril de 2014

FUNDA NÒRDICA

Treure el cap al mercadet de Bonavista els diumenges per comprar teles s'està convertint en un vici, el que vaig descubrir en la última visita va ser una parada on hi havia retalls de teles de llit, és a dir, per llençols, edredons, etc... i remenant vaig trobar un retall amb planetes, cohets i estrelles i quan la noia em va dir que valia 2€ no m'hi vaig poder resistir.

Dar un paseo por el mercadillo de Bonavista de los domingos para comprar telas se está convirtiendo en un vicio, lo que descubrí en la última visita fue una parada donde tenían retales de telas de cama, és decir, para sábanas, edredones, etc... y mirando encontré un retal de planetas, cohetes y estrellas y cuando la chica me dijo que valía 2€ no me pude resistir.

Així que amb aquesta roba per davant i llençol blanc de Kilotela per darrere, vaig fer una funda nòrdica per la cuna de l'Àfrica. No sé si l'aprofitarà gaire temps però no me'n vaig poder estar, a més una de les altres fundes que té no es de la mida del farcit i és difícil fer el llit amb ella (bona excusa? jijiji).

Así que con esta tela por delante y sábana blanca de Kilotela por detrás, hice una funda nórdica para la cuna de Àfrica. No sé si la aprovechará mucho tiempo pero no me pude estar, además una de las otras fundas que tiene no es de la medida del relleno y es difícil hacer la cama con ella (buena escusa?)

La coixinera la vaig fer amb la part de la gira del lleçol que era solsament d'estrelles, us agrada com ha quedat?

La funda de la almohada la hice con la parte de la gira de la sábana que era solamente de estrellas, os gusta como ha quedado?


7 comentarios:

 1. qué bonita!!! me encanta la tela con sus planetas tan coloridos...A mí el tema sábana y menaje en general me da miedo por eso : ole tú!!

  Un besote!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Muchas gracias!! Yo unas sabanas fue de lo primero que cosí pero por suerte eran para el moisés (y duran poco). Esta nórdica es un calco que una que tiene, y son sólo 3 costuras y un par de snaps! jijij

   Muack!

   Eliminar
 2. El meu company és de Tarragona... No hi anem gaire però sospitava que a mercat de Bonavista hi trobaria coses interessants :-) Ja tinc un motiu per anar a veure els sogres, jiji

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Si, jo sempre que hi he anat he tornat amb alguna cosa, pero no sempre hi ha les mateixes parades amb roba. Encara no li he agafat el què sobre quins diumenges hi ha qui... jijiji...

   Muack!

   Eliminar
 3. per cert, molt xulo el blog, et segueixo :-)

  ResponderEliminar
 4. M'encanta la tela dels planetes! I 2€??? Jo no trobo aquests xollos... Cap a Tarragona s'ha dit!

  ResponderEliminar