martes, 8 de abril de 2014

DIGNIFIQUEM DRAPS DE CUINA

Avui us ensenyo una cosa senzilleta, però no per això menys resultona. Als que em coneixeu, ja vaig fer una avançada ahir per facebook. Uns simples draps de cuina sosos, els he dignificat una mica amb un biaix i una mica més de biaix en una cantonada per poder penjar els draps.

Hoy os enseño una cosa sencilla, pero no por eso menos resultona. A los que me conocéis, ya hice ayer una avanzadilla por facebook. Unos simples trapos de cocina sosos, los he dignificado con un poco de bies y un poco más de bies en una esquina para poder colgar los trapos.

La Isabel, al curs de costura ens va fer practicar la colocació dels biaixos incidint en les cantonades, i fer les terminacions en diagonal, perquè no es noti on comença i on acaba el mateix biaix. Així que han quedat la mar d'estupendus!! Què us semblen?

Isabel, en el curso de costura no ha hecho practicar la colocación del bies incidiendo en las esquinas, y hacer las terminaciones en diagonal, para que no se note donde empieza y donde termina el mismo bies. Así que han quedado la mar de esupendooooos!! Que os parecen?


No hay comentarios:

Publicar un comentario