lunes, 10 de febrero de 2014

COSIDOR DE TELA I PLÀSTIC / COSTURERO DE TELA Y PLÁSTICO

Avui em fa gràcia ensenyar-vos un cosidor que em vaig fer per poder anar a les classes de costura i alguna que altra que ara cau de patch a Cosetes. El meu cosidor habitual és com una espècie de caixa d'eines i cada vegada que he de sortir vaig molt carregada. 

Hoy me hace una especial ilusión  enseñaros un costurero que me he hecho para poder ir a las clases de costura y alguna que otra que ahora hago de patch en Cosetes. Mi costurero habitual es como una especie de caja de herramientas y cada vez que tengo que salir voy muy cargada.

Un cop em vaig fer a la idea, vaig pensar que a internet trobaria algun tutorial, però no. N'he trobat algun de fet i l'únic tutorial que hi ha no té fotos (les deuen haver tret) i cal mooolta imaginació, ja que amb el text que hi ha no s'entèn. Així que com que m'he fet més d'una funda (per l'agenda, per la lliberta de costura, ...) doncs en un principi és el mateix per nombre de capes (loneta, boata, forro) més la capa dels plàstics que son els que fan de separadors i marquen els diferents compartiments.

Una vez me hice a la idea, pensé que en internet encontraría algún tutorial, pero no. De hecho encontré uno aunque no tenia fotos (las deben haber quitado) y hace falta muuuuucha imaginación, puesto que sólo con el texto no se entiende. Y como me he hecho mas de una funda (para la agenda, para la libreta de costura, ...) pues en principio es lo mismo por número de capas (loneta, guata, forro) mas la capa de los plásticos que son los que hacen de separador y marcan los diferentes compartimentos.

Així que amb una mica de paciència i temps, me'n vaig sortir i ja tinc a punt el meu cosidor portàtil, que per cert vaig estrenar al taller de patch que em vaig fer el bolso.

Así que con un poco de paciencia y tiempo, lo conseguí y ya tengo a punto mi costurero portátil de tela y plástico, que por cierto estrené en el taller de patch que me hice el bolso.3 comentarios:

 1. Hola Lourdes...aiii m'encanta, es veu tot a la primera i a sobre es molt maco...felicitatts, ai 18 mesos que peque jajaj son un amor!!!!!!

  merci per passarte, jo amb el teu permis em quedo una mica mes per aqui!

  petoons

  tati

  ResponderEliminar
 2. impresionante! pedazo de costurero práctico que te has marcado!

  Has llegado al final, eh?

  besotes :*

  ResponderEliminar