miércoles, 5 de febrero de 2014

CAPA COAT&CALABAZA

Aiiix... quan la vaig veure me'n vaig enamorar, si es que l'Elisa (www.mamacosesola.com) prepara unes coses taaaaant maques!! 

Aiiix... cuando la vi, me enamoré, si es que Elisa (www.mamacosesola.com) prepara unas cositas tan bonitas!!Tot i això no m'havia atrevit a fer res d'ella fins a aquesta capa, així que vaig contactar amb ella pels patrons i vaig posar-me a pensar com la faria, quines teles faria servir, així que una altra visita al Barato de Reus i vaig trobar aquesta tela peludeta que combinat amb el piqué gris queda molt elegant! A veure què us sembla.

Aunque no me había atrevido a hacer nada de ella hasta esta capa, así que contacté con ella para los patrones y me puse a pensar como la haría, que telas utilizaría, así que otra visita al Barato en Reus, i encontré esta tela peludita que combinado con el piqué gris queda muy elegante! A ver que os parece.


Un cop feta la coat, sé que no serà la última cosa que faré dels seus patrons, els de mamacosesola... segur! Així que si em seguiu ja ho comprovareu!

Una vez hecha la coat, sé que no será la última cosa que hacer de sus patrones, los de mamacosesola... seguro! Así que si me seguís, ya lo comprobareis!

No hay comentarios:

Publicar un comentario