viernes, 30 de octubre de 2015

UNS ALTRES PANTALONS PER L'ÀFRICA

Fullejant la Ottobre 4/2015 vaig veure uns leggins que a la peque li podien anar de conya, i necesitavem pantalons ja que es va estirant per moments... i tots li queden curts... a més a més aprofitant que els cosia en vaig treure fotos del procés, perque amb les xiques del Blog de Fans de Ottobre vam decidir muntar un petit CC d'aquest patró.

Hojeando la Ottobre 4/2015 vi unos leggins que a la peque le podían ir de coña, y necesitábamos pantalones ya que se está estirando por momentos, y todos le quedan cortos... además aprovechando que los cosía saqué fotos del proceso, porque con las chicas del Blog de Fans de Ottobre decidimos montar un pequeño CC de este patrón.


Han quedat uns pantalons genials i tot terreny, tant serveixen per anar a l'escola, com per arreglar. La roba no tinc cap record d'on la vaig comprar, és més, no recordava ni tenir-la, i mirant l'estanteria de les robes va apareixer del no res! jijiji... és una tela de texà no mássa gruixuda i amb un cert punt d'elasticitat, ideal per aquest estil de pantaló.

Han quedado unos pantalones geniales y todoterreno, tanto sirven para el colegio, como para arreglar. La tela no tengo ningún recuerdo de dónde la compré, es más, no recordaba ni tenerla, y mirando la estantería de las telas apareció de la nada! jijiji.... es una tela tejana no demasiado gruesa y con un cierto punto de elasticidad, ideal para este estilo de pantalón.

Evidentment podreu trobar aquesta entrada enllaçada al recopilatori del Blog de Fans d'Ottobre.

Evidentemente podréis encontrar esta entrada enlazada en el recopilatorio del Blog de Fans de Ottobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario