lunes, 25 de agosto de 2014

FOFUTXA PATINADORA

A la Teodora li agraden molt les fofutxes i ella volia la seva, així que es va posar mans a l'obra per que la seva mare li regalés una, per tal que fós una mica sorpresa, la seva mare no li va dir res en el moment que la va venir a recollir així per la nena va ser tot una sopresa. El premi de portar-se bé i treure bones notes. Caracteritzada del que li agrada i com ella mateixa va voler, de patinadora!

A Teodora le gustan mucho las fofuchas y ella quería la suya, asi que se puso manos a la obra para que su madre le regalara una, para que fuera un poco sorpresa, su madre no le dijo nada en el momento que vino a recogerla así que para la niña fué toda una sorpresa. El premio portarse bien y sacar buenas notas. Caracterizada de lo que más le gusta y como ella misma quiso, de patinadora!

Si voleu més informació de les nostres nines o qualsevol altre cosa que us ensenyem en el blog, contacteu amb nosaltres a: puntsdecolors@gmail.com o per privat al nostre Facebook

Si queréis más información de nuestras muñecas o cualquier otra cosa que os enseñamos en el blog, contactad con nosotros en: puntsdecolors@gmail.com o por privado en nuestro FacebookNo hay comentarios:

Publicar un comentario