lunes, 22 de agosto de 2016

UN PRIMER ANIVERSARI MEREIX UNA CORONA!

Què hi ha millor que celebrar un aniversari? Doncs probablement en una familia, celebrar el primer aniversari d'un dels membres! Així que el Sergi, ens va encarregar una corona per la seva fillola, per l'Aina que fa uns dies va cumplir el seu primer anyet!

Volia que fós una corona infantil pero boniqueta i senzilla, així que vam optar per combinar el fucsia amb el gris a més a més la tela grisa te uns cors de color blanc que també fan que quedi complerteta.

Pel que sabem, la corona va agradar molt, tant a l'Aina, com als seus pares i també al seu padrinet! Moltes grácies per confiar en Punts!!


¿Que hay mejor que celebrar un aniversario? pues probablemente en una familia, celebrar el primer aniversario de uno de sus miembros! Así que Sergi, nos encargó una corona para si ahijada, Aina cumplió hace unos días su primer añito!

Quería que fuera una corona infantil pero bonita y sencilla, así que optaos por combinar el fucisa con el gris, que ademas la tela gris tiene unos corazones en color blanco que tambien hacen que quede mas completita,

Por lo que sabemos, la corona gustó mucho, tanto a Aina, como a sus padres y también a su padrino! Muchas gracias por confiar en Punts!


No hay comentarios:

Publicar un comentario