miércoles, 6 de abril de 2016

UNA BLA BLA PER REGALAR!

El passat dia 29 la Jordina va fer 6 anys, ella és com una nevoda postissa jijiji... és la filla d'uns amics i el diumenge dia 3 vam anar a la seva festa d'aniversari, i com no podia ser d'una altra manera li vaig cosir alguna cosa especial per ella. A més a més d'alguna coseta extra que li vam portar, quelcom de Frozen i un bolset.

El pasado día 29 Jordina cumplió 6 años, ella es como una sobrina postiza jiji... es la hija de unos amigos y el domingo día 3 fuimos a su fiesta de cumpleaños, y como no podía ser de otra forma le cosí algo especial para ella. Además de alguna cosa extra que le llevamos, algo de Frozen y un bolsito.


Tenia moltes ganes de cosir la camiseta BLA BLA de la última Ottobre, la 1/2016 i com que encara no li he cosit a l'Àfrica doncs vaig treure el patró per ella.

Tenía muchas ganas de coser la camiseta BLA BLA de la última Ottobre, la 1/2016 y puesto que aún no se la había cosido a Àfrica, pues saqué el patrón para ella.


Escollir les teles va ser fácil, li agrada el blau, així que tenía la tela perfecta, una tela blava amb unes estrelles que vaig comprar a Cal Joan per les mànigues i per al cos i l'esquena una llisa blava que no recordo on la vaig comprar (quina memòria la meva).

Escoger las telas fue fácil, le gusta el azul, así que tenía la tela perfecta, una azul con estrellas que compré en Cal Joan para las mangas y para el cuerpo y la espalda una lisa azul que no recuerdo dónde la compré (qué memoria la mía...).


Per donar-li un toc més, li he cosit una cinta de la blancaneus en un lateral i una altra de primaveral en un detallet del coll, les dues cintes teixides són de Hilos y Más.

Para darle un toque más, le he cosido una cinta de blancanieves en un lateral y otra de primaveral en un detallito del cuello, las dos cintas tejidas son de Hilos y Más.A veure què men diueu de la camiseta, per veure'n altres models podeu passar pel Blog de Fans d'Ottobre i a més a més aprofito per participar al #putalabelonit que ha organitzat Hilos y Mas.

A ver que me decís de la camiseta para ver otros modelos de la misma podéis pasar por el Blog de Fans de Ottobre
  
y además aprovecho para participar en el #putalabelonit  que ha organizado Hilos y Más.

3 comentarios:

 1. Estre patrón es uno de los estrellas, no se que tiene esta raglán que gustan tanto...
  Una combinación super chula
  Gracias por enlazar a Fans de Ottobre

  Besotes

  ResponderEliminar
 2. Molt xula Lour! les teles combinen fantàsticament i els detallets de les cintes la fan única!

  ResponderEliminar