viernes, 18 de marzo de 2016

UNA DINOSAUR AMB PETJADA

Sempre hi ha dies d’aquells que a l’escola et demanen alguna cosa especial, i aquest va ser el cas del divendres 29 de gener que celebraven el dia de la PAU i havien de dur una samarreta de color blau per fer un Lib Dub. L’Àfrica no en tenia cap així que em va tocar cosir-la i aprofitant que tenia el patró de la Dinousaur (Ottobre 3/2014) tret, en vaig tallar les teles per fer-li una dessuadora.

Siempre hay días de aquellos que en la escuela te piden alguna cosa especial, y este fue el caso del viernes 29 de enero que celebraban el día de la PAZ y tenían que vestir con camiseta azul para hacer un LIB DUB. Àfrica no tenía ninguno así que me tocó coserlo y aprovechando que tenía el patrón de la Dinosaur (Ottobre 3/2014) sacado, corté las telas para hacerle una sudadera.

Combinant dos blaus i sense fer-li la caputxa (la nit abans no donava per més, jijiji) vaig cosir-la i quan la vaig tenir acabada em recordava tant al xandall de l’escola… I tot i que era tard em vaig posar a pensar com donar-li una mica d’alegria i que a ella li agradés. Vaig tirar de la Silhouette Curio i d’un arxiu que em va passar Marta de Fushu Fana, i pim pam una petjada de gos com si fós de la Patrulla Canina (això era encert segur i jo ho sabia)


Combinando dos azules y sin hacerle la capucha (la noche antes no daba para más, jajaja) la cosí y cuando la tuve terminada me recordaba tanto al chándal de la escuela… Y aunque era tarde me puse a pensar como darle un poco de alegría y que a ella le gustara. Así que tiré de la Silhouette Curio y de un archivo que me pasó Marta de Fushu Fana, y pim pa, una huella de perro como si fuera de la Patrulla Canina (esto era un acierto seguro y yo lo sabía)El patró és de la Ottobre i les teles de dessuadora son del Rei del Retall de Sabadell (KILO) i el puny de Cal Joan. Per veure més models de la Dinosaur passeu pel blog de fans.

Us deixo també el video del LIb Dub es curtet però bonic! El podeu veure aquí!

El patrón es de la Ottobre y las telas de sudadera son del Rei del Retall de Sabadell (KILO) y el puño de Cal Joan. Para ver más modelos de la Dinosaur passad por el blog de fans.


Os dejo también el video del LIB DUB, es cortito pero bonito! Lo podéis ver aquí!


2 comentarios:

  1. que apanyada tu, en una nit pim pam! la petjada patrulla-caninil un encert segur!!

    ResponderEliminar
  2. Preciosa camiseta!!! El cuello sin la capucha queda genial.....una buena forma de "primaverizar" la sudadera.
    Muchas gracias por compartir tus costuras y por enseñarnos a "primaverizar" ;)
    Besos

    ResponderEliminar