miércoles, 4 de noviembre de 2015

MÉS PANTALONS PER AL MARC

Perquè els peques creixen taaaant ràpid? Mare meva, en un tres i no res en Marc ja ha fet 4 mesos i també está canviant el temps, així que em veig cosint pantalons a tot drap! jijij. En aquest cas vaig treure el patró dels pantalons Straigh Stripes de la Ottobre 4/14.

Porque los peques crecen taaaaan rápido? Madre mía, en un pim pam Marc ya ha cumplido 4 meses y tambien está cambiando el tiempo, así que me veo cosiendo pantalones a piñon! jijiji. En este caso he sacado el patrón de los pantalones Straigh Stripes de la Ottobre 4/14.Les teles de dessuadora, les dues són del Rei del Retall (abans el Kilo Loco), la blau claret de l'any passat i la blau marí d'aquest any, el puny gris de Cal Joan i la cinta teixida me la va enviar Naii embolicant unes cosetes que li vaig agafar a ella i la he aprofitat per posar aquí.

Las telas de sudadera, ambas son del Rei del Retall (Antes Kilo Loco), la azul clarito del año pasado y la azul marino de este año, el puño gris es de Cal Joan y la cinta me la mandó Naii envolviendo unas cositas que le cogí a ella y la he aprovechado para poner aquí.


Aprofito i enllaço al Blog de Fans d'Ottobre.

Aprovecho y enlazo al Blog de Fans de Ottobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario