lunes, 19 de octubre de 2015

UN KIT PER BERENAR

Aquest any la peque ha començat P3 i també fa activitat extraescolars, ella i les seves amigues inseparables es van voler apuntar a Multiesports o Superesports (com diuen elles). L'activitat és just al acabar les classes de tarda i han de prendre el berenar. Així que li vaig fer un kit. 

Este año la peque ha empezado P3 y también hace actividad extraescolar, ella y sus amigas inseparables se quisieron apuntar a Multideportes o Superdeportes (como lo llaman ellas). La actividad es justo al terminar las clases por la tarde y tienen que llevar la merienda. Así que le preparé un kit.

Tenia moltes ganes de cosir algun porta entrepans i aquesta va ser la ocasió ideal! vaig seguir el tuto de MardeMenorca, però les mides una mica més petites, ideal per portar un sándwich de bimbo i coses més petites.

Tenía muchas ganas de coser algún porta bocadillos y esta fue la ocasión ideal! Seguí el tuto de MardeMenorca, pero las medidas un poco más pequeñas, ideal para un sándwich de bimbo y cosas mas pequeñas.


Pel costat exterior he utilitzar la loneta de Ikea per pintar i per l'interior Pul blanc de Cal Joan.

Por el lado exterior he utitzado loneta de Ikea para colorear y para el interior Pul blanco de Cal Joan.

Per poder portar el porta entrepans i l'ampolleta de l'aigua li vaig cosir una bosseta a conjunt, i amb els rotuladors textils li vaig donar un toc de color.

Para poder llevar el porta bocadillos y la botellita de agua le cosí una bolsita a conjunto y con los rotuladores textiles le dí un toque de color.
1 comentario: