viernes, 10 de julio de 2015

UNA BOSSA PER L'HOSPITAL PEL MARCAra feia dies que no publicava cap entrada, i això es degut a l'augment de familia que hem tingut aquest mes de juny, el nou membre de la familia es diu Marc i he de dir que es moooolt bon nen, vaig deixar algunes entrades preparades i programades, pero ja se m'han acabat així que m'he de posar les piles.

Ahora hacía días que no publicaba ninguna entrada, y eso es debido al aumento de familia que hemos tenido este mes de junio, el nuevo miembro de la familia se llama Marc y tengo que decir que es muuuuuy buen niño, dejé algunas entradas preparadas y programadas, pero ya se me han terminado así que me tengo que poner las pilas.

El dia 25 de juny havia d'arribar el Marc, però va decidir fer-ho una setmaneta abans, sort que la mami estava bastant preparada! Per tal que estrenés alguna coseta, vaig preparar una bossa per anar a l'hospital per posar les cosetes que necessitava per a ell. El patró de la bossa és el mateix que vaig utilitzar per fer la bossa de cap de setmana aquí.

El día 25 de junio tenía que llegar Marc, pero decidió hacerlo una semanita antes, suerte que la mami estaba bastante preparada! Para que estrenara algo, preparé una bolsa para ir al hospital y colocar las cositas que necesitaba para él. El patrón de la bolsa es el mismo que utilicé para hacer la bolsa de fin de semana aquí.

Les teles de loneta llises son de Kilotela Reus, la estampada d'Ikea, les anses mostassa detall de Filsandraps i la banda teixida dels Encants.

Las telas de loneta lisas son de Kilotela Reus, la estampada de Ikea, las asas mostaza detalle de Filsandraps y la bamda tejida dels Encants.

1 comentario:

  1. Sort que et va donar temps i no vas haver d'anar amb una bossa del súper, com deia l'Alicia... molt pràctica!!

    ResponderEliminar