viernes, 20 de febrero de 2015

I LA DESSUADORA HEATHER DE LA OTTOBRE 6/2014

Fa ja molts dies que tinc aquesta dessuadora Heather (Ottobre 6/2014)  llesta i per ensenyar-vos, de fet la peque ja se l'ha posat moltíssim. És un model que em va agradar molt, però després de veure'n diferents versions em vaig animar a cosir-la.

Ya hace muchos días que tengo esta sudadera Heather (Ottobre 6/2014) lista y para enseñaros, de hecho la peque ya se la ha puesto muchísimo. Es un modelo que me gustó mucho, pero después de ver diferentes versiones me animé a coserla.


La tela de dessuadora rosa es del Kilo de Sabadell i la tela de puny vermell de Cal Joan. per que no es veies massa llisa, li vaig fer unes estrelletes aplicades amb vinil textil (o flock), aquest me'l va regalar una amiga que en fa servir en la seva empresa.

La tela de sudadera rosa es del Kilo de Sabadell y la tela de puño rojo de Cal Joan, para que no se viera demasiado lisa, le he hecho unas estrellitas aplicadas con vinilo textil (o flock), este me lo ha regalado una amiga que lo usa en su empresa.


Per poder posar l'aplicació, vaig seguir els consells i tutorial de Pandielleando, que podeu trobar aquí.

Para poder poner la aplicación, seguí los consejos y el tutorial de Pandielleando, que podéis encontrar aquí.7 comentarios: