domingo, 11 de enero de 2015

UN ESTUCHE PACOTILLO

Ja fa unes setmanes, Una modistilla de Pacotilla, ens va proposar un CC per fer un estoig, la idea em va agradar des del principi, però la falta de temps degut a les dates, ha fet que fins avui no el pogués cosir i treure de la meva llista de tasques pendents, i just a temps!! Avui és l'últim dia per enllaçar-lo al seu blog.

Ya hace unas semanas, Una modistilla de Pacotilla, nos propuso un CC para hacer un estuche, la idea me gustó desde el principio, pero la falta de tiempo debido a las fechas, ha hecho que hasta hoy no lo pudiera coser y sacar de mi lista de costuras pendientes, y justo a tiempo!! Hoy es el último día para enlazarlo en su blog.


L'he fet seguint les seves mesures, i queda un estoig amb molta capacitat i a la vegada molt pràctic perque no abulta massa; tot i això segur que l'adapto a diferents mesures (ja li estic donant voltes...)

Lo he hecho siguiendo sus medidas, y queda un estuche con mucha capacidad y a la vez muy práctico porque no abulta demasiado; aún así seguro que lo adapto a diferentes medidas (ya le estoy dando vueltas...)


L'interior super polit perque no es veuen les costures, totes queden amagades perfectament. Les teles que he utilitzat en aquest cas, la exterior comprada a Creativa l'any passat i la interior, es la econòmica de Ikea, la Bomull, les dues de cotó, la cremallera de Curtits Borras de Reus a metres.

El interior super limpio porque no se ven las costuras, quedan todas escondidas perfectamente. Las telas que he utilizado en este caso, la exterior comprada en Creativa el año pasado y a interior, es la económica de Ikea, la Bomull, las dos de algodón, la cremallera de Curtits Borras de Reus a metros.


Si voleu veure la resta de Pacotillos passeu per aquí.

Si queréis ver el resto de Pacotillos pasaros por aquí.

3 comentarios: