martes, 2 de diciembre de 2014

UNS PANTALONS DE XANDALL PER LA PEQUE

Fa uns mesos li vaig fer a l'Àfrica una dessuadora de la Revista Ottobre, la Mushroom, que la podeu veure aquí, doncs aquest cap de setmana li he fet uns pantalons de xandall que anéssin una mica a conjunt. Tenía tela de dessuadora grisa i puny gris de Cal Joan i m'havien sobrat uns retalls de la tela de dessuadora fineta d'estrelles de la Mushroom de La Casa del Retall.

Hace unos meses le hice a Àfrica una sudadera de la Revista Ottobre, la Mushroom, que la podéis ver aquí. Pues este fin de semana le he hecho unos pantalones de chandal que fueran un poco a conjunto. Tenía tela de sudadera gris y puño gris de Cal Joan y me habían sobrado unos retales de la tela de sudadera finita de estrellas de la Mushroom de La Casa del Retall.

Aleshores vaig pensar en la Laura de Con mis manitas i els pantalons taaaant xulis que fa... així que vaig estar parlant amb ella i em vaig posar de cap a la feina.

Entonces pensé en Laura de Con mis manitas y los pantalones taaaaan chulis que hace... así que estuve hablando con ella y me puse a la faena.

Si us haig de dir la veritat, em vaig barallar bastant amb la butxaca, vaig petar dues agulles de la over, va ser una mica deseperant... però no són complicats de fer, a la peque les butxaques l'entusiasmen i el resultat final super satisfactori!

Si os tengo que decir la verdad, me estuve peleando bastante con el bolsillo, peté dos agujas de la over, fué un poco desesperante... pero no son nada complicados de hacer, a la peque los bolisllos le entusiasman y el resultado final super satisfactorio!


3 comentarios:

 1. A mí sí que m'agraden els teus!! amb aquestes estrelletes!!
  Quin rollu trencar agulles, definitivament necessito la quedada overlockera, perquè veig que em passarà de tot el dia que la vulgui fer servir...

  ResponderEliminar
 2. Toma ya que chulos! !
  Segur que la teva filla va super contenta amb el seu xandall nou.
  I com has fet les butxaques amb la over? ?....jo les faig amb la plana, ja m'ensenyaràs com ho fas ;)

  ResponderEliminar
 3. Me gustan muchísimo!!! Ese bolsillo...me guardo la idea!!!

  ResponderEliminar