lunes, 18 de agosto de 2014

I PER FI.... EL SUMMERSUIT

A principis de juny, l'Elisa de Mamacosesola i la Sònia de La pequeña aprendiz, ens regalaven un CC de un mono estiuenc total, el Summersuit, per celebrar que el grup de Facebook Costura&Mamas havia superat els 10.000 membres.

A principio de junio, Elisa de Mamacosesola y Sonia de La pequeña aprendiz, nos regalavan un CC de un mono veraniego total, el Summersuit, para celebrar que el grupo de Facebook Costura&Mamas había superado los 10.000 miembros.

Des del principi que em va encantar la peça i a més a més tenia una tela de pique finet que havia comprat perque la vaig trobar graciosa i vaig pensar que seria ideal. Però l'estiu, la calor, la tornada progresiva a la rutina laboral, ha fet que hagi anat aparcant aquesta costura. 

Desdel principio que me encantó la pieza y además tenía una tela de piqué finita que había comprado porque la encontré graciosa y que pensé que sería ideal. Pero el verano, el calor, la vuelta progresiva a la rutina labora, ha hecho que haya ido aparcando esta costura.

Com que l'estiu esta acabant vaig decidir cosir la talla 3 en lloc de la 2, així l'estiu que vé l'Àfrica podra utilitzar-lo, i es clar... ara li ve gran, però estic taaaant contenta amb el resultat... no és gens complicat de cosir però si entretingut, sobretot amb la part superior.  A ella li encanta que tingui butxaques!! jijij...

Puesto que el verano está terminando decidí coser la talla 3 en lugar de la 2, así el verano que viene, África podrá utilizarlo, y claro... ahora le va grande, pero estoy taaaaan contenta con el resultado... no es nada complicado de coser, pero si entretenido, sobretodo la parte superior. A ella le encanta que tenga bolsillos!! jijiji....

3 comentarios:

  1. m'ha costat arribar-hi! dona, quantes coses fas: cuina, nines, costura!!! doncs m'agrada molt el teu, la tela és molt alegra! petonsss!!

    ISabel

    ResponderEliminar