Avui us vull ensenyar un camí de taula especial, ja que l'hem fet a 4 mans amb la meva mare. Els 4 quadrants els ha cosit a mà la meva mare i a mi m'ha tocat unir-los i encoixinar-los (de manera molt simple). El resultat final és més que satisfactori!! jijiji...
Hoy lo que os quiero enseñar es un camino de mesa especial, ya que lo hemos hecho a 4 manos con mi madre. Los 4 cuadrantes los ha cosido mi madre a mano y a mi me ha tocado unirlos y acolcharlos (de forma muy simple). El resultado final es mas que satisfactorio!! jijiji...
El que més em va entretenir com ja us podeu imaginar va ser el biaix, tot i que vaig trobar una manera molt més que pràctica per planxar-lo i deixar-lo llest per cosir i ho vull compartir amb vosaltres. Ho veieu en les fotos? Fixem una agulla en la pos de planxar amb la mesura que ha de fer el biaix final i el passem a través d'ella. Comencem a planxar una punta i aleshores deixem la planxa a sobre i anem estirant amb compte el biaix (de tant en tant anem aixecant la planxa, no fós cas que cremem la pos! jajaja). Per si no m'explico bé o no s'acaben d'entendre les fotos us deixo l'enllaç de You Tube on ho vaig veure.
Lo que mas me entretuvo como ya os podéis imaginar fue el bies, aunque encontré una forma mucho más práctica para plancharlo y dejarlo listo para coser y lo quiero compartir con vosotros. Lo véis en las fotos? Fijamos un alfiler en la tabla de planchar con la medida que tiene que hacer el bies final y lo pasamos a través de ella. Empezamos a planchar una punta y entonces dejamos la plancha encima y vamos tirando suavemente el bies (vamos levantando la plancha para no quemar la tabla! jajaja). Por si no me explico bien o no se entienden bien las fotos, os dejo el enlace de You Tube donde lo vi.
Joder!! d'on treus el temps??
ResponderEliminarjijji... per sort o desgràcia estic d'ERO (tot i que ja s'acaba, vaig ajuntar la baixa de maternitat amb un ERO ...) i això m'ha deixat moooolt temps lliure que he aprofitat aprenent a cosir (he descobert que m'encanta! jajaja) així que em toca combinar el blog de cuina que ja tenia amb aquest que es recent pero molt actiu! :-P
EliminarGracies per la visita!