jueves, 2 de octubre de 2014

UN PIJAMA PER AL RUMS #40 I MÉS "RETO OTOÑO"

Seguim amb el Reto Otoño que ens proposava La Porta Màgica i a us l'ensenyo avui que es dijous perque així a més a més participo al Rums setmanal! Vaig comprar a pes a Kilotela una peça de tela d'aquest estampat crec que li diuen estampat Cachemir (corregiu-me si m'equivoco) per 3€, perque em va agradar i després no vaig saber ben bé què fer-ne i com que quan estic per casa m'agrada vestir còmode, moltes vegades em poso els pantalons d'algun pijama, així que vaig decidir-me a fer-ne uns.

Seguimos con el Reto Otoño que nos proponía La Porta Màgica y os lo enseño hoy que es jueves porque así además participo en el Rums semanal! Compré a peso en Kilotela una pieza de tela de este estampado que creo que le dicen estampado Cachemir (corregidme si me equivoco) por 3€, porque me gustó y luego no sabía que hacer con él y como que cuando estoy por casa me gusta vestirme cómoda, muchas veces me pongo los pantalones de algún pijama, así que me decidí a hacerme unos.

El patró dels pantalons és el que vaig utilitzar en aquests altres d'aquí, que vam fer en el curs de costura de Cosetes. Aleshores ja que em feia uns pantalons, perque no un jersei a conjunt amb les sobres? el que passa es que no donava per massa i amb una camiseta que tenia per reciclar ho hem solucionat!! El patró de MRDM de la Arorua una mica modificat.

El patrón de los pantalones és el que utilicé en estos otros de aquí, que lo hicimos en el curso de costura de Cosetes. Entonces ya que me hacía unos pantalones, porque no un jersei a conjunto con las sobras? lo que pasa es que no daban para mucho y con una camiseta que tenía para reciclar lo he solucionado!! El patrón de MRDM de la Arorua un poco modificado.

Què us sembla el resultat? Una mica seriot pel meu gust, però per dormir i anar per casa... doncs ja està bé i pel preu? encara millor! jajaja

Que os parece el resultado? Un poco serio para mi gusto, pero para dormir y estar por casa... pues ya está bien, y por el precio? Aún mejor! jajaja

6 comentarios:

 1. Hola guapa, doncs a mi m agrada molt, es per esta comode y crec que sera de les peçes imprescindibles per esta a gust a casa!!!!

  petons guapa!!

  tati

  ResponderEliminar
 2. Halaaaa que chulo guapa!!! Que agustito vas a dormir. Parece muy muy cómodo ;-)

  ResponderEliminar
 3. La roba d'estar per casa feta per un mateix... Sembla el doble de comode!! Res de pa talos que apreten, o cauen o tenen el tiro curt.... I visca les samarretes que no enseñes ronyonada!! Jejje

  ResponderEliminar